Cotlete de miel la grătar cu sos de port de cireșe
Cotletele de miel la grătar cu sos de port de cireșe sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, cireșe, port negru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cotlete de miel cu crustă de fistic cu sos de Port de cireșe, Cotlete de miel la grătar cu sos de cireșe tartă, și Cotlete De Miel Cu Sos De Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați mielul uniform cu 1/4 linguriță sare și piper; pus deoparte.
Aduceți portul la fierbere într-o tigaie medie la foc mare. Se fierbe, neacoperit, 2 până la 3 minute sau până se reduce la 1/3 cană. Reduceți căldura la mediu.
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron separat, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și cireșele în tigaie. Se fierbe 1 minut sau până când sosul este ușor gros.
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru și restul de 1/4 linguriță sare.
Acoperiți mielul cu spray de gătit; așezați pe grătar. Grill 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Serviți sosul de cireșe peste miel.
Se servește cu: ceapă roșie la grătar și dovlecei