Cotlete de miel la grătar cu salată grecească
Reteta cotlete de miel la gratar cu salata greceasca ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 20 minute. Pentru $5.5 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 602 calorii, 61G de proteine, și 36g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, castraveți, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cotlete grecești de miel la grătar cu roșii, castraveți și salată de măsline Kalamatan, Cotlete De Miel La Grătar În Stil Grecesc, și Cotlet de miel cu ierburi cu salată grecească de cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar cu gaz la înălțime, acoperit, timp de 10 minute, apoi transformați căldura la mediu. Cotletele de miel se usucă cu prosoape de hârtie și se presară generos cu sare și piper. Grătar, întorcându-se o dată, până când este gătit până la coacerea dorită, 8 până la 10 minute în total pentru mediu-rar.
Scoateți Cotletele de pe grătar, cortul cu folie și lăsați să se odihnească pe o tăietură sau o farfurie timp de 5 minute.
În timp ce Cotletele de miel se gătesc, aruncați verdeață, roșii, castraveți, măsline, ceapă, ulei și suc de lămâie într-un castron mare. Împărțiți salata în 4 farfurii. Se acoperă fiecare farfurie cu o cotlet, se presară salată cu brânză și oregano și se servește imediat.