Cotlete de miel la grătar cu roșii și ceapă

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de miel la grătar cu roșii și ceapă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 325 calorii, 47G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,55 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Miel La Grătar Cu Chutney De Ceapă Roșie Carbonizată, Cotlete grecești de miel la grătar cu roșii, castraveți și salată de măsline Kalamatan, și Cotlet de miel cu salată de ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Combinați sarea, busuiocul și piperul într-un castron mic.
Presărați jumătate din amestecul de busuioc peste roșii și ceapă; frecați mielul cu amestecul de busuioc rămas.
Adăugați roșii, ceapă și miel în tigaie. Gatiti legumele 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc usor. Gatiti mielul 8 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.