Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de miel la grătar cu Ladolemono. Pentru $14.5 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 678 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână mentă, sare și piper, oregano grecesc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Miel La Grătar, Cotlete De Miel La Grătar, și Cotlete De Miel La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Într-un castron, bateți sucul de lămâie cu muștarul, oregano și cele 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează ladolemono cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți Cotletele de miel cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până când este carbonizat frumos afară și mediu-rar în interior, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Salote Mari
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Transferați cotletele într-un platou și stropiți cu ladolemono.
4
Se presară pătrunjelul și menta și se servește cu roșiile umplute.