Cotlete de miel grecești ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 625 calorii. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, bulion de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Miel Grecești, Cotlete De Miel Grecești Marinate, și Cotlete de miel la grătar cu salată grecească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați ambele părți de miel cu oregano, sare și piper. Apăsați usturoiul în miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, Optional
2
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti mielul in ulei 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați bulion în tigaie; reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute, întorcând o dată, până când mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți mielul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți lichidul în tigaie până la fierbere. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se reduce ușor. Se amestecă sucul de lămâie și untul. Gatiti si amestecati pana se ingroasa usor. Se amestecă măslinele și pătrunjelul. Sos de lingură peste miel. Se acoperă cu brânză.