Cotlete De Miel Glazurate Cu Cireșe
Cotletele de miel glazurate cu cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $6.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 322 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Miel Cu Glazură De Cireșe, Cotlet De Miel Glazurat Balsamic, și Cotlete De Miel Glazurate Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie cu spray de gătit; așezați Cotletele de miel pe raft în tigaie.
Presărați cotletele cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper.
Într-un castron mic, amestecați usturoiul, rozmarinul tocat, oțetul, conservele și restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Rezervați jumătate din amestecul de conserve pentru servire.
Periați o parte din jumătatea rămasă din amestec peste cotlet.
Se fierbe cu vârfuri de 5 inci de la căldură 6 până la 7 minute, întorcându-se o dată și perindând cu mai mult amestec de conserve, până la coacerea dorită.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin.
Se servește cu amestec de conserve rezervate.