Cotlete De Miel De Gătit Lent
Cotletele de miel cu gătit lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 548 calorii, 52G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 3,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, lapte, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel Fierte Lent, Rețetă De Cotlet De Miel Cu Aragaz Lent, și Cotlet De Miel Bătut-Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Înfășurați slănină în jurul cotletelor de miel; asigurați-vă cu scobitori.
Se pune într-un 3-qt. aragaz lent. Acoperiți și gătiți la mare timp de 1-1/2 ore.
Scoateți cotletele; aruncați scobitorii și slănina.
Scurgeți lichidul din aragazul lent.
Adăugați cartofi și morcovi; top cu cotlet de miel.
Se presara cu rozmarin, praf de usturoi, sare, piper, ceapa si usturoi.
Într-un castron mic, combinați supa și laptele.
Se toarnă peste cotlete. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-6 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.