Cotlete De Miel Cu Vin De Mentă La Grătar

Cotletele de miel la grătar cu mentă-vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 739 calorii. Pentru $5.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați piper, miere, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de miel la grătar cu vin roșu, usturoi, rozmarin și mentă, Cotlete de miel la grătar cu sos de vin, și Cotlete de miel la grătar cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Îndepărtați excesul de grăsime din miel. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Puneți mielul pe grătar la foc mediu; periați cu amestec de vin. Acoperiți și grătiți 9 până la 11 minute pentru o coacere medie, întorcând o dată și perindând cu amestec de vin. Aruncați orice amestec de vin rămas.