Cotlete de miel cu sos de brânză albastră
Cotletele de miel cu sos de brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 428 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,42 USD pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză, cotlet de miel, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de brânză albastră, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Cotlet De Vițel Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet. Gatiti Cotletele de miel in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 8-10 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 20 de minute sau la gradul dorit de coacere, rotind o dată.
Transferați cotletele într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Se toarnă coniac în tigaie.
Combinați frișca și gălbenușul de ou; se adaugă la coniac în tigaie, amestecând bine. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă strugurii și brânza. Puneți sosul uniform peste cotlet și serviți imediat.