Cotlete de miel cu reducere balsamică

Cotlete de miel cu reducere balsamică
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Cotletele de miel cu reducere balsamică ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cimbru, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic îmbătrânit, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă Balsamică De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet de miel fript cu reducere balsamică, Cotlet de miel cu ierburi cu reducere de rodie, și Raft de miel cu crustă de rozmarin cu miere-reducere balsamică.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic sau cană, amestecați rozmarinul, busuiocul, cimbru, sare și piper. Frecați acest amestec pe Cotletele de miel de pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De MielCotlet De Miel
RozmarinRozmarin
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați-le pe o farfurie, acoperiți-le și lăsați-le deoparte timp de 15 minute pentru a absorbi aromele.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați Cotletele de miel în tigaie și gătiți timp de aproximativ 3 1/2 minute pe parte pentru mediu rar sau continuați să gătiți până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie și păstrați cald pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți câteva minute, doar până se rumenesc. Se amestecă oțetul, răzuind orice bucăți de miel de pe fundul tigaiei, apoi se amestecă bulionul de pui. Continuați să gătiți și amestecați la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 minute, până când sosul s-a redus la jumătate. Dacă nu, sosul va curge și nu va fi bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Se toarnă peste Cotletele de miel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista