Cotlete De Miel Cu Mere Bătute

Cotletele de miel cu mere bătute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 637 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână mere, ulei de măsline, cotlet de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma merele, puteți urma acest fel principal cu Mere Cu Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Cotlete de miel cu sos olandez bătut, Cotlete de miel cu sos de iaurt bătut, și Cotlete De Miel Bătute - Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capătul ascuțit al bulbului de usturoi și puneți-l pe o bucată de folie de aluminiu.
Stropiți cu ulei de măsline și pliați folia pentru a sigila.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute. Se răcește și se curăță 12 cuișoare, rezervând orice cuișoare rămase pentru alte utilizări.
Presărați mielul uniform cu Biltmore Dry Rub și așezați-l pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu-rar). Rezervați 1/4 cană de picături pentru merele bătute.
Se servește cu mere bătute și usturoi prăjit.
Cotlete de porc cu mere bătute: înlocuiți Cotletele de porc cu OS de 4 (2 inci grosime).
Se presara uniform cu 2 linguritemai mult freca uscat.
Coaceți la 325 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Scoateți cotletul și adăugați 1/4 cană de apă în tigaie; gătiți la foc mediu 2 minute, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Înlocuiți amestecul cu 1/4 cană de picături rezervate în mere bătute.
Garnisiți cu salvie proaspătă și rozmarin, dacă doriți.