Cotlete de miel cu ierburi proaspete și smochine prăjite

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de miel cu ierburi proaspete și smochine prăjite. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 465 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână miel, maghiran, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de miel prăjite la tigaie cu smochine balsamice cu miere și brânză de capră, Cotlet de miel fiert cu vin roșu și smochine, și Cotlete de miel cu ierburi încrețite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ierburile într-un castron mic. Rublamb cu ulei de măsline, jumătate de ierburi tocate și usturoi; acoperiți și răciți peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți uleiul de struguri în tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați mielul cu sare și piper; searpână se rumenesc pe ambele părți, 5 minute în total.
Transferați mielul pe foaia de coacere cu margini mari; prăjiți la coacerea dorită, aproximativ 20 de minute pentru mediu-rar.
Transferați mielul la tăiere; lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.Mențineți temperatura cuptorului; rezervați foaia de coacere pentru smochine.
Puneți smochine și crenguțe de cimbrufoaie de copt.
Presărați cu restulierburi și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.Se prajeste la cuptor la 425 buc. F timp de 10 minute.
Tăiați rafturile de miel în cotlete individuale;aranjați pe farfurii și așezați smochine alături.