Cotletele de miel cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 552 calorii, 42G de proteine, și 39G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.25 pe portie. 96 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Cotlete De Miel Cu Ierburi, Cotlete De Miel Cu Ierburi, și Cotlete De Miel Cu Ierburi Picante.
Instrucțiuni
1
Într-un recipient mare, nereactiv, amestecați uleiul de măsline, oțetul de vin roșu, vinul alb, sucul de lămâie, usturoiul și ceapa. Condimentează cu tarhon, pătrunjel și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2
Așezați Cotletele de miel în amestec. Acoperiți și marinați în frigider aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
3
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Grătați Cotletele de miel pe grătarul pregătit 5 minute pe fiecare parte, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C). Aruncați marinada rămasă.