Cotlete de miel cu fenicul și roșii

Cotlete de miel cu fenicul și roșii
Cotletele de miel cu fenicul și roșiile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 515 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de unt, cotlet de miel, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlete de miel cu gust de fenicul, Cotlete de miel marinate cu vin cu salată de fenicul, și Cotlete de miel în sos de fenicul-roșii-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. tapetați o foaie de copt cu folie. Aruncați feniculul și roșiile cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți legumele pe foaia de copt, cu roșiile tăiate în sus. Prăjiți până când roșiile sunt moi și feniculul este auriu, aproximativ 30 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Între timp, gătiți usturoiul în restul de 1 linguriță de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu până la auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați fasolea și 2 1/2 căni de apă și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă, aproximativ 15 minute. Amestecați oregano și parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Condimentați mielul cu sare și piper și grătați până când este marcat pe fund, aproximativ 4 minute. Flip și se fierbe până la doar ferm la atingere, 4-5 mai multe minute pentru mediu-rare. Împărțiți fasolea între farfurii și acoperiți cu mielul și legumele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista