Cotlete de miel cu fenicul și roșii
Cotletele de miel cu fenicul și roșiile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 3.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 515 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de unt, cotlet de miel, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlete de miel cu gust de fenicul, Cotlete de miel marinate cu vin cu salată de fenicul, și Cotlete de miel în sos de fenicul-roșii-Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. tapetați o foaie de copt cu folie. Aruncați feniculul și roșiile cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Întindeți legumele pe foaia de copt, cu roșiile tăiate în sus. Prăjiți până când roșiile sunt moi și feniculul este auriu, aproximativ 30 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului.
Între timp, gătiți usturoiul în restul de 1 linguriță de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu până la auriu, aproximativ 3 minute.
Adăugați fasolea și 2 1/2 căni de apă și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă, aproximativ 15 minute. Amestecați oregano și parmezan, dacă doriți.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Condimentați mielul cu sare și piper și grătați până când este marcat pe fund, aproximativ 4 minute. Flip și se fierbe până la doar ferm la atingere, 4-5 mai multe minute pentru mediu-rare. Împărțiți fasolea între farfurii și acoperiți cu mielul și legumele prăjite.
Fotografie de Antonis Achilleos