Nu poți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încearcă Cotlete de miel cu anghinare și dip de tarhon. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 8 și costă 5,86 USD per porție. O porție conține 640 de calorii, 85 g de proteine și 26 g de grăsimi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, ciuperci marinate pentru copii și lichidele lor, oțet de vin alb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 86%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocante pentru bebeluși și măsline Cerignolan, cotlete de miel marinate cu tarhon cu salsa de ananas și nuci pecan și cotlete de miel la grătar cu aïoli de lămâie-tarhon și gremolata de portocale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul sau tigaia la maxim.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Ridichi, Curățate și Tăiate, Verdeață Lăsată, Tăiate în Jumătate Pe Lungime
Ridichi, Curățate și Tăiate, Verdeață Lăsată, Tăiată în Jumătate Pe Lungime
2
Într-un robot de bucătărie, combinați anghinarea, ciupercile marinate, șota, tarhonul și oțetul. Asezonați cu sare și piper și porniți procesorul și adăugați aproximativ 1/2 cană de evoo până când se formează o linguriță, destul de netedă, aproximativ 1 minut. Răzuiți dip într-un castron de servire și puneți o lingură demitasse (mică) în dip, astfel încât să poată fi aplicat ușor pe fiecare cotlet de miel gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Marinate
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Salote Mari
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană Zahăr Alb
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți cotletele cu câteva lingurițe de evoo și asezonați cu sare și piper. Prăjiți sau prăjiți 2 minute pe fiecare parte și scoateți să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Pentru a servi, puneți dip-ul pe un platou mare sau pe o masă de tăiat și înconjurați-l cu cotlete gătite și grămezi de morcovi tăiați pentru copii, mazăre și ridichi tăiate la jumătate pentru înmuiat și topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Ornați platoul cu crenguțe suplimentare de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat