Cotlete De Miel Cu Cotlet Dublu Tăiat

Cotletul de miel tăiat dublu tăiat este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 491 calorii, 56G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, oregano, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Miel Cu Talie Dublă, Cotlet de miel cu Chimichurri de mentă, și Cotlet de lămâie și Oregano de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti lichidul de însăilare, combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Preîncălziți un foc de cărbune la foc mare.
Lăsați să ardă 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii strălucesc.
Întindeți cărbuni la o grosime uniformă de 4 inci; ventilați excesul de cenușă din cărbuni cu o bucată de carton.
Legați ciorchinii de crengi de plante strâns de mânerul unei linguri lungi de lemn.
Combinați 1 linguriță piper negru, 1/2 linguriță sare, sare de usturoi și piper roșu într-un bol mic. Frecați Cotletele de miel cu amestec de condimente.
Lăsați să stea 10 minute.
Așezați Cotletele de miel direct pe cărbuni și grătați timp de 3 minute, fără a vă mișca, ungând ocazional cu lichid de ungere folosind perie de plante medicinale. Întoarceți mielul, bateți și gătiți 3 minute. Repetați procesul de două ori; gătiți până când un termometru înregistrează 120 sau până la gradul dorit de coacere. Singe ierburi timp de 5 secunde după însăilare finală. Se toacă fin ierburile; rezervă.
Combinați pătrunjelul, 2 linguri ulei, restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/2 linguriță piper negru și ierburi tocate rezervate pe o tăietură.
Adăugați mielul în amestecul de ulei; întoarceți-vă la strat.
Scoateți mielul din oase; aruncați oasele.
Tăiați mielul peste cereale în felii subțiri. Întoarceți feliile la bord pansament pentru a acoperi.
Serviți mielul cu pansament.