Cotlete De Miel Cu Cotlet Dublu Tăiat

Cotlete De Miel Cu Cotlet Dublu Tăiat
Cotletul de miel tăiat dublu tăiat este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 491 calorii, 56G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, oregano, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Miel Cu Talie Dublă, Cotlet de miel cu Chimichurri de mentă, și Cotlet de lămâie și Oregano de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti lichidul de însăilare, combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Lăsați să stea 1 oră.
4
Preîncălziți un foc de cărbune la foc mare.
5
Lăsați să ardă 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii strălucesc.
6
Întindeți cărbuni la o grosime uniformă de 4 inci; ventilați excesul de cenușă din cărbuni cu o bucată de carton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Legați ciorchinii de crengi de plante strâns de mânerul unei linguri lungi de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Combinați 1 linguriță piper negru, 1/2 linguriță sare, sare de usturoi și piper roșu într-un bol mic. Frecați Cotletele de miel cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
8 Salote Mari8 Salote Mari
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Lăsați să stea 10 minute.
10
Așezați Cotletele de miel direct pe cărbuni și grătați timp de 3 minute, fără a vă mișca, ungând ocazional cu lichid de ungere folosind perie de plante medicinale. Întoarceți mielul, bateți și gătiți 3 minute. Repetați procesul de două ori; gătiți până când un termometru înregistrează 120 sau până la gradul dorit de coacere. Singe ierburi timp de 5 secunde după însăilare finală. Se toacă fin ierburile; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Combinați pătrunjelul, 2 linguri ulei, restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/2 linguriță piper negru și ierburi tocate rezervate pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Adăugați mielul în amestecul de ulei; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Lăsați să stea 5 minute.
14
Scoateți mielul din oase; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
15
Tăiați mielul peste cereale în felii subțiri. Întoarceți feliile la bord pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
16
Serviți mielul cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista