Cotlete De Miel Cu Coaste Marinate

Cotlete De Miel Cu Coaste Marinate
Marinata coaste cotlete de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 635 calorii, 46G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Pentru $ 9.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, piper crăpat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cotlete De Miel Marinate, Cotlete De Miel Marinate, și Cotlete De Miel Marinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti ulei, usturoi, coaja, suc, ierburi, sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați cotletele într-un vas de sticlă superficial.
3
Se toarnă marinata peste cotlet; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale cotletului. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider cel puțin 2 ore; întoarceți Cotletele de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Căldură broiler. Tăiați cotletele la aproximativ 4 centimetri de căldură timp de 3 minute. Întoarceți-vă; se fierbe 3 sau 4 minute sau până când temperatura internă înregistrează 140 de grade pe termometrul citit instantaneu pentru mediu-rar sau se fierbe mai mult pentru coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Scoateți Cotletele de la broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 23 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista