Cotlete De Miel Cu Coaste Marinate
Marinata coaste cotlete de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 635 calorii, 46G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Pentru $ 9.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, piper crăpat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Cotlete De Miel Marinate, Cotlete De Miel Marinate, și Cotlete De Miel Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti ulei, usturoi, coaja, suc, ierburi, sare și piper într-un castron mic.
Așezați cotletele într-un vas de sticlă superficial.
Se toarnă marinata peste cotlet; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale cotletului. Se acoperă cu folie de plastic și se marinează la frigider cel puțin 2 ore; întoarceți Cotletele de câteva ori.
Căldură broiler. Tăiați cotletele la aproximativ 4 centimetri de căldură timp de 3 minute. Întoarceți-vă; se fierbe 3 sau 4 minute sau până când temperatura internă înregistrează 140 de grade pe termometrul citit instantaneu pentru mediu-rar sau se fierbe mai mult pentru coacerea dorită.
Scoateți Cotletele de la broiler.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.