Cotlete De Miel Cu Ceapă Caramelizată Și Ciorbă Elvețiană
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Cotletele de miel cu ceapă caramelizată și ciorbă Elvețiană ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 298 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, vinetă de ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată Rapidă Chard Elvețian, Cotlete De Miel De Rozmarin Cu Ciorbă Elvețiană Și Sirop Balsamic, și Chard elvețian cu ceapă.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel.
Așezați mielul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; turnați vinetă peste cotlet. Sigiliu sac, și marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Turnați uleiul într-o tigaie mare antiaderentă; așezați tigaia la foc mediu până la cald.
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți 20 de minute sau până devin aurii, amestecând des.
Adăugați zahăr brun și oțet balsamic; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Adăugați apă; se aduce la fierbere, răzuire biți rumenite.
Adăugați ciorbă Elvețiană; acoperiți și gătiți 3 minute sau doar până se ofilesc, amestecând o dată. Puneți deoparte, acoperiți și păstrați la cald.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Așezați mielul pe raft; grătar, neacoperit, 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se ocazional și ungându-se cu marinată rezervată.
Se servește cu amestec de ceapă.