Cotlete De Miel Cu Ceapă Caramelizată Și Ciorbă Elvețiană

Cotlete De Miel Cu Ceapă Caramelizată Și Ciorbă Elvețiană
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Cotletele de miel cu ceapă caramelizată și ciorbă Elvețiană ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 298 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, vinetă de ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată Rapidă Chard Elvețian, Cotlete De Miel De Rozmarin Cu Ciorbă Elvețiană Și Sirop Balsamic, și Chard elvețian cu ceapă.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Așezați mielul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; turnați vinetă peste cotlet. Sigiliu sac, și marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Turnați uleiul într-o tigaie mare antiaderentă; așezați tigaia la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți 20 de minute sau până devin aurii, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați zahăr brun și oțet balsamic; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
6
Adăugați apă; se aduce la fierbere, răzuire biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Adăugați ciorbă Elvețiană; acoperiți și gătiți 3 minute sau doar până se ofilesc, amestecând o dată. Puneți deoparte, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10
Așezați mielul pe raft; grătar, neacoperit, 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se ocazional și ungându-se cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Se servește cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista