Cotlete de miel cu ardei roșu și salsa de mentă

Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, Cotletele de miel cu ardei roșu și salsa de mentă ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 646 calorii, 84G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.93 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal Mexican. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de mentă, cățel de usturoi, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de miel cu sos de mentă-piper, Cotlete De Miel La Grătar Cu Salsa De Ananas-Mentă, și Cotlet de miel cu lămâie-oregano cu Salsa de castraveți-mentă.
Instrucțiuni
Condimentează cotletele peste tot cu sare și piper. Faceți o fantă între os și carne în fiecare cotlet, apoi împingeți o bucată de usturoi și o crenguță mică de rozmarin în fiecare.
Pentru salsa, puneți ardeii într-un mini tocător sau robot de bucătărie cu usturoiul, ardeiul iute, menta și lămâia. Blitz până la tocat fin, dar nu purificat.
Adăugați uleiul și blitz-ul scurt pentru a amesteca. Sfat într-un castron și se lasă la temperatura camerei până la timpul de servire.
Grătiți sau grătați cotletele timp de 5-7 minute pe fiecare parte până se rumenesc, apoi serviți pe un platou cu salsa (amestecați înainte de servire).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.