Cotlete De Lămâie De Soia La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de lămâie de soia coapte. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 244 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1369 de fani. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, sos de soia, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Sos De Soia-Susan, Taitei Cu Sos De Soia, și Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, combinați sosul de soia, sosul Worcestershire, usturoiul, sucul de lămâie, piperul și uleiul.
Adăugați Cotletele de porc și întoarceți-le pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați Cotletele de porc marinate într-o tigaie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute, ungând carnea adesea cu marinată.