Cotlete de curcan prăjite cu Salsa de ceapă caramelizată cu afine

Cotletele de curcan prăjite cu Salsan de ceapă caramelizată cu afine sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 266 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, cotlete de curcan, ceapă pre-tocată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de curcan cu sos de vin, Cotlete de curcan cu Salsa de tigaie, și Cotlet De Curcan Cu Afine.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați curcanul cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați curcan în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Împărțiți curcanul între 2 farfurii; păstrați cald.
Adăugați ceapa în tigaie. Gatiti 3 minute, amestecand frecvent; adăugați restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/8 linguriță piper. Gatiti 5 minute sau pana cand ceapa este frageda si aurie, amestecand frecvent. Se amestecă apă, afine și oțet; gatiti 2 minute sau pana cand merisoarele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul, dacă se dorește.
Se servește cu: varză de Bruxelles prăjită L ' Orange