Cotlete De Curcan Frecate Cu Chili Cu Mazăre Cu Ochi Negri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de curcan frecate cu Chili cu mazăre cu ochi negri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 478 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tăieturi de curcan, suc de lime, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Chili De Pui Cu Mazăre Cu Ochi Negri, Chili-Prăjită Black Eyed Peas, și Mazăre cu ochi negri cu Escarole, cartofi și cârnați de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pudra de chili și sucul de lămâie într-un bol mediu.
Adăugați curcanul și întoarceți-l la strat; lăsați la marinat 10 minute. Aduceți o cratiță medie de apă la fierbere.
Adăugați cuscusul și gătiți până se înmoaie, 8 până la 10 minute; se scurge. Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați porumbul, mazărea cu ochi negri și țelina și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșiile, căpșunile, pătrunjelul, 1/2 linguriță sare și piper după gust și gătiți până se încălzește, încă aproximativ 2 minute; transferați într-un castron mare.
Adăugați cuscusul în castron împreună cu 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust; aruncați. Ștergeți tigaia; adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați curcanul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; adăugați sare și piper.
Sursă foto: Johnny Miller