Cotlete De Curcan Frecate Cu Chili Cu Mazăre Cu Ochi Negri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de curcan frecate cu Chili cu mazăre cu ochi negri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 478 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tăieturi de curcan, suc de lime, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Chili De Pui Cu Mazăre Cu Ochi Negri, Chili-Prăjită Black Eyed Peas, și Mazăre cu ochi negri cu Escarole, cartofi și cârnați de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați pudra de chili și sucul de lămâie într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor Piure
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați curcanul și întoarceți-l la strat; lăsați la marinat 10 minute. Aduceți o cratiță medie de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați cuscusul și gătiți până se înmoaie, 8 până la 10 minute; se scurge. Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați porumbul, mazărea cu ochi negri și țelina și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Adăugați roșiile, căpșunile, pătrunjelul, 1/2 linguriță sare și piper după gust și gătiți până se încălzește, încă aproximativ 2 minute; transferați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați cuscusul în castron împreună cu 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust; aruncați. Ștergeți tigaia; adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați curcanul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt