Cotlete de curcan cu sos de coriandru-migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cotletele de curcan cu sos de coriandru-migdale. Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 226 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de vin roșu, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cotlete de curcan cu sos de roșii, Cotlete de curcan cu sos rece de piper, și Cotlete de curcan cu sos de vin.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțet, usturoi, fulgi de ardei roșu și 1/4 linguriță sare până se dizolvă sarea.
Adăugați 3 linguri de ulei într-un flux lent, amestecând până se combină bine, apoi amestecați migdalele și coriandrul.
Pregătiți grătarul pentru gătit cu cărbune fierbinte (căldură mare pentru gaz).
Bateți împreună coriandru, scorțișoară, restul de 1 lingură de ulei și restul de 1/2 linguriță de sare într-un castron puțin adânc. Întoarceți cotletele pentru a acoperi în amestec de condimente.
Curcan la grătar, întorcându-se o dată, până când este gătit, aproximativ 3 minute în total.
Transferați pe un platou.
Puneți sosul de migdale peste curcan.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, curcanul poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat, răsturnând o dată, până când este gătită, aproximativ 6 minute în total.