Cotlete De Carne De Porc Cu Crustă De Parmezan
Cotletele de carne de porc cu crustă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ulei vegetal, carne de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete De Carne De Porc Cu Sos De Lămâie-Cimbru, Cotlete De Porc Cu Crustă De Chimen, și Cotlete De Porc Parmezan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați coapsa de porc în 4 cotlete de porc porționate în mod egal.
Așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic și lăsați cu un ciocan de carne până când cotletul are o grosime de aproximativ 1 inch.
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați în pesmet mare.
Adăugați parmezanul, sarea și piperul și pulsați încă de câteva ori.
Transferați amestecul de firimituri într-un bol puțin adânc.
Pregătiți o stație de panificare: într-un castron sau farfurie puțin adâncă, Așezați făina împreună cu sare și piper. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul cu 1 lingură de apă, până când oul nu mai este strâns, aproximativ 1 minut. Aliniați făina, oul și pesmetul în această ordine.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul vegetal și untul. Înmuiați Cotletele de porc în făină pentru a face praf ușor, scuturați excesul de făină, apoi înmuiați oul și în final firimiturile. Gatiti carnea de porc pana se rumeneste si fiarta, 2-3 minute pe fiecare parte. Odată gătit, îndepărtați-l pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a șterge excesul de ulei. Condimentează cotletele cu sare și piper și servește cu pene de lămâie.