Cotlete De Carne De Porc Cu Crustă De Parmezan

Cotlete De Carne De Porc Cu Crustă De Parmezan
Cotletele de carne de porc cu crustă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ulei vegetal, carne de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete De Carne De Porc Cu Sos De Lămâie-Cimbru, Cotlete De Porc Cu Crustă De Chimen, și Cotlete De Porc Parmezan.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați coapsa de porc în 4 cotlete de porc porționate în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic și lăsați cu un ciocan de carne până când cotletul are o grosime de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
4
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați în pesmet mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați parmezanul, sarea și piperul și pulsați încă de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Transferați amestecul de firimituri într-un bol puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Pregătiți o stație de panificare: într-un castron sau farfurie puțin adâncă, Așezați făina împreună cu sare și piper. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul cu 1 lingură de apă, până când oul nu mai este strâns, aproximativ 1 minut. Aliniați făina, oul și pesmetul în această ordine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați uleiul vegetal și untul. Înmuiați Cotletele de porc în făină pentru a face praf ușor, scuturați excesul de făină, apoi înmuiați oul și în final firimiturile. Gatiti carnea de porc pana se rumeneste si fiarta, 2-3 minute pe fiecare parte. Odată gătit, îndepărtați-l pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a șterge excesul de ulei. Condimentează cotletele cu sare și piper și servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Pană De LămâiePană De Lămâie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista