Cotlete cu fructe amestecate

Cotlete cu fructe amestecate
Reteta Cotlete cu amestec de fructe se poate face in aproximativ 40 de minute. Pentru 2,07 USD per porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 269 de calorii, 27 g de proteine și 5 g de grăsimi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Un amestec de ceapă, apă, bucăți de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55%, care este solid. Rețete similare includ prăjituri scurte cu fructe amestecate, tartă cu fructe amestecate și Pavlova cu fructe amestecate.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți cotletele de porc la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 160°
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
În aceeași tigaie, căliți ceapa și țelina timp de 3 minute. Se amestecă prunele, ananasul, caisele, 1/3 cană apă, sosul de soia și maghiranul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
MaghiranMaghiran
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Întoarceți carnea de porc în tigaie. Se amestecă apa rămasă; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-11 minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista