Cotletele cremoase de porc cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $18.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 235g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 1764 calorii. Un amestec de cremă de supă de ciuperci, la 8 cotlete de carne de porc, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Cotlete de porc cremoase și ciuperci, Cotlete de porc cu sparanghel și ciuperci, și Cotlet de porc cu ciuperci Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați Cotletele de porc uniform cu sare și piper de lămâie; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Cotlet De Porc
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți carnea de porc și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ciupercile și ardeiul gras în tigaie și se sotează la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie. Întoarceți carnea de porc în tigaie; supă de lingură peste carne de porc și presărați cu pimiento. Reduceți căldura la minim. Gatiti, acoperit, 45 de minute pana la 1 ora sau pana cand carnea de porc este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se servește cu orez fiert fierbinte, dacă se dorește.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.