Cotlet de vițel sau de porc la grătar cu sos de smochine Marsala, Orzo cu lămâie-Ricotta, salată de țelină și ciuperci
Carne de vită la grătar sau cotlet de porc cu sos de smochine Marsala, Orzo cu lămâie-Ricottan, salată de țelină și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.92 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1205 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, brânză ricotta, vin marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este extraordinar. Încercați Cotlete de vițel la grătar și Radicchio cu sos de lămâie-Caper, Scaloppine de vițel cu sos Marsala de ciuperci, și Cotlete de vițel cu șofran Orzo și sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți apa la fiert pentru paste. Condimentează apa cu sare și gătește pastele la al dente. Atenție: va trebui să adăugați 1 cutie de mazăre în ultimul minut al timpului de gătit în apă.
Se amestecă condimentele de grătar, semințele și coriandrul și se freacă amestecul în cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Într-o oală mică la foc mediu, combinați smochinele, Marsala și cimbru. Condimentează cu puțin piper negru și reduce ușor 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Încălziți aproximativ 2 linguri de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare. Când uleiul fumează, se taie 2 minute pe fiecare parte și se transferă la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Se taie țelina și ciupercile și se combină cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
8
Într-un castron de paste, combinați coaja de 2 lămâi cu brânză ricotta, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Îmbrăcați țelina și ciupercile cu sucul de 2 lămâi și 1/4 cană de ulei, condimentați cu sare și piper și acoperiți cu mult parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați mazăre la orzo, gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.