Cotlet de vițel prăjit cu ciuperci și coriandru

Cotlet de vițel prăjit cu ciuperci și coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de vițel prăjite cu ciuperci și coriandru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 668 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, cotlet de vițel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de vițel prăjit cu ciuperci și Madeira, O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc, și Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc.

Instrucțiuni

1
Condimentează vițelul cu sare și piper. Într-o tigaie, încălziți uleiul până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cotletele și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la moderat și gătiți, întorcându-vă o dată, până când tocmai ați gătit, aproximativ 20 de minute pentru mediu rar.
3
Transferați într-un platou; păstrați cald.
4
Turnați Marsala în tigaie și gătiți timp de 1 minut, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc.
6
Între timp, într-o altă tigaie, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când aproape tot lichidul s-a evaporat și ciupercile sunt aurii, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Adăugați Marsala din prima tigaie și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 5 minute. Se amestecă coriandrul și orice sucuri de carne acumulate din platou; condimentează cu sare și piper. Puneți sosul de ciuperci peste cotlet și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista