Cotlet de vițel la grătar Cizma cu Tasso, Foie Gras și măcriș

Tocatul de vițel la grătar Cizma cu Tasso, Foie Gras și măcriș ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1214 calorii, 110g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Pentru $14.96 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână usturoi, coniac, șuncă tasso și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Loin prăjit de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe, Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, și Supă de mazăre cu Foie Gras.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, fierbeți 2 căni de Pinot Noir la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 15 minute. Răsturnați siropul într-un castron mic și rezervați.
Puneți foie gras într-un castron puțin adânc și turnați coniacul peste el. Se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați mărul și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până devine auriu, aproximativ 4 minute. Se amestecă și se gătește încă 1 minut.
Adăugați tasso, usturoiul și șalota și gătiți, amestecând, până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați restul de 1/2 cană de Pinot Noir și fierbeți până la sirop, aproximativ 3 minute.
Adăugați demiglace de vițel și fierbeți timp de 3 minute mai mult.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Ungeți Cotletele de vițel pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți cotletele la foc moderat fierbinte sau la foc moderat într-o tigaie pentru grătar până când sunt ușor carbonizate la exterior și roz în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Presărați cotletele cu pătrunjel și cimbru și transferați-le într-un platou. Acoperiți ușor și păstrați-vă cald.
Aduceți sosul la foc mic la foc moderat.
Adăugați foie gras - ul și gătiți, amestecând continuu, până când o parte din el se topește, dar cea mai mare parte își păstrează forma, aproximativ 3 minute. Îndoiți măcrișul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 1 minut. Condimentați sosul cu sare și piper și scoateți-l de pe foc.
Puneți Cotletele de vițel pe farfurii încălzite și lingurați sosul deasupra. Cu o linguriță, punctați fiecare cotlet cu câteva picături de sirop Pinot Noir și serviți.