Cotlet de vițel cu unt de rozmarin

Cotlet de vițel cu unt de rozmarin
Cotletul de vițel cu unt de rozmarin este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 801 calorii, 65g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, rozmarin, cotlet de coaste de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de vițel cu unt de rozmarin, Cotlet de vițel cu unt Roquefort, și Chiftele De Vițel De Rozmarin.

Instrucțiuni

1
Bateți untul, 1 linguriță de rozmarin, 1/4 linguriță de cimbru și un vârf de sare într-un castron mic pentru a amesteca. Înfășurați untul de rozmarin în folie de plastic, formând un buștean cu diametrul de 1 1/2 inch. Se răcește cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Aranjați cotletele într-un singur strat într-un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Se presară cu restul de 1 1/2 lingurițe de rozmarin și 3/4 linguriță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se presară sare și piper. Frecați uleiul și condimentele în cotlet. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.)
7
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați crenguta de rozmarin și usturoiul. Saut pana cand usturoiul este parfumat, dar nu maro, aproximativ 2 minute. Aruncați crenguța de rozmarin și usturoiul. Creșteți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9
Adăugați cotlete; gatiti pana cand cotletele sunt rumenite si termometrul de carne introdus orizontal in centru citeste 130 F, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Transferați cotletele pe farfurie.
11
Se toarnă picăturile din tigaie. Reduceți căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați vin în tigaie și gătiți până se reduce la aproximativ 2 lingurițe, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați bulion de pui; gatiti pana se reduce la aproximativ 2 linguri, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
14
Stropiți peste cotlete.
15
Tăiați untul de rozmarin în 4 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
16
Așezați 1 felie deasupra fiecărui cotlet și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista