Cotlet de vițel cu unt de rozmarin
Cotletul de vițel cu unt de rozmarin este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 801 calorii, 65g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, rozmarin, cotlet de coaste de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de vițel cu unt de rozmarin, Cotlet de vițel cu unt Roquefort, și Chiftele De Vițel De Rozmarin.
Instrucțiuni
Bateți untul, 1 linguriță de rozmarin, 1/4 linguriță de cimbru și un vârf de sare într-un castron mic pentru a amesteca. Înfășurați untul de rozmarin în folie de plastic, formând un buștean cu diametrul de 1 1/2 inch. Se răcește cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra la frigider.)
Aranjați cotletele într-un singur strat într-un vas mare de copt.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline.
Se presară cu restul de 1 1/2 lingurițe de rozmarin și 3/4 linguriță de cimbru.
Se presară sare și piper. Frecați uleiul și condimentele în cotlet. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.)
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați crenguta de rozmarin și usturoiul. Saut pana cand usturoiul este parfumat, dar nu maro, aproximativ 2 minute. Aruncați crenguța de rozmarin și usturoiul. Creșteți căldura la mare.
Adăugați cotlete; gatiti pana cand cotletele sunt rumenite si termometrul de carne introdus orizontal in centru citeste 130 F, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele pe farfurie.
Se toarnă picăturile din tigaie. Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați vin în tigaie și gătiți până se reduce la aproximativ 2 lingurițe, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bulion de pui; gatiti pana se reduce la aproximativ 2 linguri, aproximativ 30 de secunde.
Tăiați untul de rozmarin în 4 felii.
Așezați 1 felie deasupra fiecărui cotlet și serviți.