Cotlet De Vițel Cu Piper De Ierburi

Cotlet De Vițel Cu Piper De Ierburi
Cotletele de vițel cu piper de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2677 calorii, 302g de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Pentru $17.08 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de bulion de vită, garnitură: șalotă prăjită, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel Piperate, Cotlet De Porc Piperat, și Cotlet De Porc Piperat.

Instrucțiuni

1
Ungeți cotletele cu 1 lingură de ulei și frecați cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă împreună boia de ardei și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați cotletele. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti cotletele in ulei incins 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
5
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald, rezervând picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați bulion la picăturile rezervate, amestecând pentru a slăbi particulele; aduceți la fierbere. Se fierbe până se reduce la 1 cană (aproximativ 10 minute); grăsime degresată. Se amestecă împreună amidon de porumb, apă și sos Worcestershire. Se amestecă treptat în bulion; se aduce la fierbere. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
7
Se servește cu cotlete.
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Pentru Cotletele de porc cu piper de ierburi, puteți înlocui Cotletele de porc de 4 (1 1/2 inch grosime) cu Cotletele de vițel și 1 (14 1/2 uncie) cu bulion de pui cu bulion de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista