Cotlet De Vițel Cu Piper De Ierburi
Cotletele de vițel cu piper de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2677 calorii, 302g de proteine, și 153G de grăsime pe porție. Pentru $17.08 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de bulion de vită, garnitură: șalotă prăjită, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel Piperate, Cotlet De Porc Piperat, și Cotlet De Porc Piperat.
Instrucțiuni
Ungeți cotletele cu 1 lingură de ulei și frecați cu usturoi.
Se amestecă împreună boia de ardei și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați cotletele. Acoperiți și răciți 1 oră.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti cotletele in ulei incins 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald, rezervând picături în tigaie.
Adăugați bulion la picăturile rezervate, amestecând pentru a slăbi particulele; aduceți la fierbere. Se fierbe până se reduce la 1 cană (aproximativ 10 minute); grăsime degresată. Se amestecă împreună amidon de porumb, apă și sos Worcestershire. Se amestecă treptat în bulion; se aduce la fierbere. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Pentru Cotletele de porc cu piper de ierburi, puteți înlocui Cotletele de porc de 4 (1 1/2 inch grosime) cu Cotletele de vițel și 1 (14 1/2 uncie) cu bulion de pui cu bulion de vită.