Cotletele de vițel cu ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $9.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 457 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini chiftele de vițel cu ceapă caramelizată, Cozi de vițel cu ceapă caramelizată și salvie, și Cotlet de coaste de vițel cu fenicul caramelizat și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 2 litri, puneți ceapa și apa. Acoperiți și gătiți la foc mediu 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția cotletelor de vițel; reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și gătiți aproximativ 50 de minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Vițel
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați suportul pentru tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Cuptor
3
Îndepărtați grăsimea din vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
4
Așezați vițelul pe raft în tigaia broiler. Se fierbe cu vârfuri de 5 până la 7 inci de la căldură 4 minute; rândul său. Se fierbe cu 4 până la 6 minute mai mult pentru o coacere medie. Puneți amestecul de ceapă peste Cotletele de vițel.