Cotlet de vițel cu ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,93 USD pe porție. O porție conține 318 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu cotlet de curcan cu maioneză de boia afumată și ardei grași prăjiți, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și cotlet arbi , cum se face cotlet arbi pentru navratri vrat sau rapid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți vițelul într-un 13-in. x 9-în. fel de mâncare; pus deoparte. Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie, uleiul, coaja de lămâie, usturoiul, zahărul, sarea, boiaua, muștarul și nucșoara; rezervați 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă marinada rămasă peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
4
Aruncați marinada din vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
5
Așezați făina într-un vas puțin adânc; înveliți vițelul cu făină, scuturând excesul. Într-o tigaie mare, felii de vițel maro, câte două, în 4 linguri de unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
În aceeași tigaie, călește ceapa, ardeii roșii și ciupercile în untul rămas până se înmoaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă bulionul și marinada rezervată; acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se adaugă vițelul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)