Cotlet de umăr de miel fiert cu legume rădăcinoase

Cotlet de umăr de miel fiert cu legume rădăcinoase
Cotletul de umăr de miel fiert cu legume rădăcinoase este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 627 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Umăr De Miel Fiert Cu Legume Rădăcinoase, Cotlet de miel fript cu legume rădăcinoase fierte și Colcannon-cremă de varză și cartofi, și Umăr de miel fiert cu legume de primăvară, ierburi verzi și vin alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii tăiați cubulețe, napii și păstârnacul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați zahăr și sare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
3
Se pune la foc mare și se fierbe. Reduceți căldura la moderat mare și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
4
Scurgeți, apoi scufundați imediat în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Se scurge din nou și se usucă. Faceți înainte: legumele rădăcinoase pot fi preparate în avans și refrigerate, într-un recipient etanș, până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
1
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați orice exces de grăsime din miel și presărați toate părțile cu sare și piper. Într-o tigaie mare din fontă sau tigaie la foc mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la fumat. Lucrând în 3 sau 4 loturi (ștergeți tigaia curată și adăugați 1 lingură de ulei între loturi), căutați mielul, întorcându-l cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
3
Transferați așa cum ați făcut într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Adăugați usturoiul, morcovii, țelina, ceapa, rozmarinul, cimbru, frunzele de dafin și bulionul de miel sau de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Carne De VităCarne De Vită
RozmarinRozmarin
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
MielMiel
5
Se pune la foc mare, folosind două arzătoare și se aduce la foc mic. Acoperiți tigaia cu folie, transferați la cuptor și prăjiți până când carnea este fragedă, dar nu cade de pe os, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Lăsați mielul să se răcească în lichidul său de fierbere timp de aproximativ 45 de minute. Folosind clești, transferați cu grijă mielul într-un castron mare și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se toarnă lichidul de fierbere printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând pe orice solide. Aruncați solidele și readuceți lichidul de fierbere în tigaia de prăjire. Îndepărtați orice grăsime din lichidul de fierbere, apoi puneți la foc mare pe două arzătoare și aduceți la fierbere. Coborâți focul la moderat și fierbeți, neacoperit, până când lichidul de fierbere este ușor redus, aproximativ 30 de minute. Verificați condimentul, apoi reduceți focul la minim, readuceți mielul în tigaia de prăjire și gătiți până se încălzește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SitaSita
1
Într-o tigaie medie saut la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați morcovii, păstârnacul și napii și gătiți, amestecând ocazional până se încălzește, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
NapNap
1
Împărțiți morcovii, păstârnacul și napii între 8 farfurii. Aranjați 1 cotlet de omoplat de miel pe fiecare farfurie, apoi stropiți cu lichid de fierbere redus și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De MielUmăr De Miel
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
NapNap
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista