Cotlet de pui la grătar cu piure de usturoi

Cotlet de pui la grătar cu piure de usturoi
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, Cotletele de pui la grătar cu piure de usturoi ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 3,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă este plăcută de 23 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pastă de usturoi prăjită, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Cotlet de pui la grătar cu piure de usturoi, Cotlet de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocantă pentru bebeluși și măsline Cerignolan, și Pâine plată la grătar cu file de vită frecat cu usturoi, piure de fasole albă și chutney de roșii uscate la soare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mare. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați 1 lingură de ulei de măsline și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa și gătiți timp de 1 până la 2 minute până când este parfumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați pasta de usturoi prăjită și cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Se amestecă bine. Gatiti 2 minute, apoi adaugati un strop de vin alb si 2 cani de pui. Aduceți la foc mic. Gatiti pana cand cartoful este fraged, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Odată fragede, adăugați smântâna și sucul de lămâie. Condimentează amestecul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
9
Odată răcit, adăugați amestecul într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați o grămadă de arpagic, rămânând 1 lingură de unt și 2 linguri de pui. Pulsează până se curăță și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
11
Condimentați Cotletele de pui cu sare și piper, după gust, și stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Puneți cotletele pe grătarul fierbinte și gătiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Transferați Cotletele de pe grătar în tigaie și coaceți la cuptor timp de 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Scoateți tigaia din cuptor și aranjați cotletele pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Se servește cu usturoi prăjit și piure de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista