Cotlet de porc și supă de varză

Cotlet de porc și supă de varză
Cotletul de porc și supa de varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 262 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 7 fani. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de varză, sos worcestershire, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc și caserolă de varză, Varza Martha Stewart și cotlet de porc bucătar rapid, și Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau oală de tocană la foc mediu-mare; gătiți și amestecați cubulețe de porc cu ceapă până când carnea de porc nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți excesul de grăsime.
3
Se amestecă varza în amestecul de porc și se acoperă oala; gătiți până când varza este ofilită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă în fasole, ketchup, sos Worcestershire, semințe de țelină și ienibahar. Acoperiți oala și fierbeți până când carnea de porc și varza sunt fragede și supa s-a îngroșat, aproximativ 45 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Semințe De țelinăSemințe De țelină
IenibaharIenibahar
VarzăVarză
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
FasoleFasole
Carne De PorcCarne De Porc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista