Cotletul de porc și supa de varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 262 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 7 fani. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de varză, sos worcestershire, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc și caserolă de varză, Varza Martha Stewart și cotlet de porc bucătar rapid, și Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare sau oală de tocană la foc mediu-mare; gătiți și amestecați cubulețe de porc cu ceapă până când carnea de porc nu mai este roz în interior, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Carne De Porc
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scurgeți excesul de grăsime.
3
Se amestecă varza în amestecul de porc și se acoperă oala; gătiți până când varza este ofilită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă în fasole, ketchup, sos Worcestershire, semințe de țelină și ienibahar. Acoperiți oala și fierbeți până când carnea de porc și varza sunt fragede și supa s-a îngroșat, aproximativ 45 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.