Cotlet de porc și plăcintă cu ananas

Cotlet de porc și plăcintă cu ananas
Cotletul de porc și plăcinta de ananas necesită aproximativ 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 416 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 2,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ananas, ardei gras, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc marinată cu salsa de ananas, Cimbru, Cotlet De Porc & Ananas Tigaie Cina, și All-in-one cotlet de porc coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru fiecare porție, așezați o cotletă de porc pe un pătrat mare de folie de aluminiu grea. Topiți fiecare cotlet cu ceapa, ardeiul verde și feliile de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Stropiți cu sosul teriyaki. Se acoperă cu margarina și se presară generos cu sare și piper. Înfășurați bine în folie, capetele de rulare pentru a sigila complet ambalajul. Congelați sau refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Când sunteți gata de mâncare, așezați pachetele direct în cărbuni timp de 15 până la 20 de minute. Verificați dacă tocatul de porc este gătit; împachetați și gătiți puțin mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista