Cotlet de porc și plăcintă cu ananas
Cotletul de porc și plăcinta de ananas necesită aproximativ 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 416 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 2,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ananas, ardei gras, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc marinată cu salsa de ananas, Cimbru, Cotlet De Porc & Ananas Tigaie Cina, și All-in-one cotlet de porc coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru fiecare porție, așezați o cotletă de porc pe un pătrat mare de folie de aluminiu grea. Topiți fiecare cotlet cu ceapa, ardeiul verde și feliile de ananas.
Stropiți cu sosul teriyaki. Se acoperă cu margarina și se presară generos cu sare și piper. Înfășurați bine în folie, capetele de rulare pentru a sigila complet ambalajul. Congelați sau refrigerați.
Când sunteți gata de mâncare, așezați pachetele direct în cărbuni timp de 15 până la 20 de minute. Verificați dacă tocatul de porc este gătit; împachetați și gătiți puțin mai mult, dacă este necesar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.