Cotlet de porc și mere

Cotlet de porc și mere
Cotletele de porc și merele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 269 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați mărul de gătit, zahărul brun, Cotletele de coaste de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Cotlet de porc cu mere, și Cotlet de porc și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați merele în caserola dreptunghiulară de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Se presară cu zahăr brun și scorțișoară. Acoperiți cu folie; coaceți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Tăiați grăsimea de la marginea porcului. Pulverizați tigaie antiaderentă de 8 sau 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu 1 până la 2 minute. Gatiti carnea de porc in tigaie fierbinte aproximativ 6 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați carnea de porc într-un singur strat pe mere. Acoperiți și coaceți 10 până la 12 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz când este tăiată lângă os, termometrul pentru carne citește 63° și merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
OsOs
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista