Cotletele de porc din cremă de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1288 calorii. Pentru $ 8.83 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, cidru de mere, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Sos de cidru de mere și cotlet de porc, Cotlet De Carne De Porc Cu Roșii, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați Cotletele de porc pe toate părțile cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați făina, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, nucșoară și ienibahar într-o pungă de plastic. Aruncați carnea de porc cu făină condimentată pentru a acoperi și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare până când fumați ușor. Coaceți carnea de porc până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Căpșuni La Picior
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se toarnă cidru de mere și se fierbe. Întoarceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă cu furculița, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți carnea de porc și păstrați-o caldă; creșteți căldura la mediu-mare. Se dizolvă amidonul de porumb în bulionul de pui și se amestecă în cidru fierbinte; gatiti un minut sau doua pana se ingroasa. Se amestecă jumătate și jumătate și se fierbe până se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Serviți sosul peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.