Cotlet de porc în cremă de mere

Cotlet de porc în cremă de mere
Cotletele de porc din cremă de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1288 calorii. Pentru $ 8.83 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, cidru de mere, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Sos de cidru de mere și cotlet de porc, Cotlet De Carne De Porc Cu Roșii, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați Cotletele de porc pe toate părțile cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Combinați făina, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, nucșoară și ienibahar într-o pungă de plastic. Aruncați carnea de porc cu făină condimentată pentru a acoperi și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare până când fumați ușor. Coaceți carnea de porc până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă cidru de mere și se fierbe. Întoarceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă cu furculița, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Scoateți carnea de porc și păstrați-o caldă; creșteți căldura la mediu-mare. Se dizolvă amidonul de porumb în bulionul de pui și se amestecă în cidru fierbinte; gatiti un minut sau doua pana se ingroasa. Se amestecă jumătate și jumătate și se fierbe până se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Serviți sosul peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista