Cotlet de porc în cremă de mere
Cotletele de porc din cremă de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1288 calorii. Pentru $ 8.83 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, cidru de mere, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Sos de cidru de mere și cotlet de porc, Cotlet De Carne De Porc Cu Roșii, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați Cotletele de porc pe toate părțile cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper; pus deoparte.
Combinați făina, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, nucșoară și ienibahar într-o pungă de plastic. Aruncați carnea de porc cu făină condimentată pentru a acoperi și scuturați excesul.
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare până când fumați ușor. Coaceți carnea de porc până se rumenesc pe fiecare parte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se toarnă cidru de mere și se fierbe. Întoarceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă cu furculița, 15 până la 20 de minute.
Scoateți carnea de porc și păstrați-o caldă; creșteți căldura la mediu-mare. Se dizolvă amidonul de porumb în bulionul de pui și se amestecă în cidru fierbinte; gatiti un minut sau doua pana se ingroasa. Se amestecă jumătate și jumătate și se fierbe până se fierbe.
Serviți sosul peste Cotletele de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.