Cotlet De Porc Ușor Sufocat
Cotletele de porc ușor sufocate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 256 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ceapă verde, cotlet de porc, slănină adevărată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cotlet de porc brun timp de 4 minute de cotitură o dată presărat cu sare și piper în tigaie de 12 inch cu 1.T ulei la foc mediu.
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Se amestecă sosul de gătit și 1/4 cană de ceapă verde în tigaie; se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 2 până la 4 minute, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă.
Întoarceți carnea de porc în tigaie. Fierbeti neacoperit 8 până la 10 minute la foc mediu, întorcându-se o dată, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Se presară slănină și ceapa verde rămasă.