Cotlet de porc umplut cu spanac și brânză de capră

Cotletele de porc umplute cu spanac și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 601 calorii, 59G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, ceapă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 141 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Măr, Brânză De Capră Și Cotlete De Porc Umplute Cu Pecan, Cotlete mari de porc groase umplute cu rozmarin, ciuperci și brânză de capră, și Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Folosind un cuțit ascuțit, faceți o incizie în partea laterală a cotletului de porc, astfel încât fiecare parte să fie uniformă.
Tăiați aproape până la capăt prin cotletul de porc pentru a crea un buzunar, repetați cu Cotletele de porc rămase și condimentați fiecare cu sare și piper.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie saut la foc mediu, apoi adăugați usturoiul și gătiți până când usturoiul începe să se înmoaie, dar nu se rumeneste.
Adăugați pesmet și aruncați cu unt și usturoi; prăjiți pesmetul până se rumenesc, apoi scoateți din tigaie.
Când pesmetul este rece, adăugați spanacul scurs și amestecați până se combină bine. Zdrobiți brânza de capră în amestec de spanac, având grijă să nu rupeți prea mult brânza de capră. Gustați și condimentați cu sare și piper. Umpleți fiecare cotlet de porc cu o cantitate uniformă de umplutură.
Topiți untul rămas într-o tigaie mare saut.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți pe fiecare parte până se rumenesc.
Așezați Cotletele de porc rumenite pe foaia de copt și puneți-le în cuptor.
Adăugați ceapa în tigaia saut și gătiți până se înmoaie; adăugați vin și muștar și aduceți la foc mic. Reduceți până când sosul s-a îngroșat și condimentați după gust cu sare și piper. Când Cotletele de porc sunt fierte, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Stropiți sosul peste Cotletele de porc și serviți cu orez brun și broccoli și orice vin alb rămas.