Cotlet de porc umplut cu spanac și brânză de capră

Cotlet de porc umplut cu spanac și brânză de capră
Cotletele de porc umplute cu spanac și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 601 calorii, 59G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, ceapă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 141 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Măr, Brânză De Capră Și Cotlete De Porc Umplute Cu Pecan, Cotlete mari de porc groase umplute cu rozmarin, ciuperci și brânză de capră, și Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Folosind un cuțit ascuțit, faceți o incizie în partea laterală a cotletului de porc, astfel încât fiecare parte să fie uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați aproape până la capăt prin cotletul de porc pentru a crea un buzunar, repetați cu Cotletele de porc rămase și condimentați fiecare cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie saut la foc mediu, apoi adăugați usturoiul și gătiți până când usturoiul începe să se înmoaie, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați pesmet și aruncați cu unt și usturoi; prăjiți pesmetul până se rumenesc, apoi scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Când pesmetul este rece, adăugați spanacul scurs și amestecați până se combină bine. Zdrobiți brânza de capră în amestec de spanac, având grijă să nu rupeți prea mult brânza de capră. Gustați și condimentați cu sare și piper. Umpleți fiecare cotlet de porc cu o cantitate uniformă de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Topiți untul rămas într-o tigaie mare saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați Cotletele de porc și gătiți pe fiecare parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8
Așezați Cotletele de porc rumenite pe foaia de copt și puneți-le în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați ceapa în tigaia saut și gătiți până se înmoaie; adăugați vin și muștar și aduceți la foc mic. Reduceți până când sosul s-a îngroșat și condimentați după gust cu sare și piper. Când Cotletele de porc sunt fierte, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Stropiți sosul peste Cotletele de porc și serviți cu orez brun și broccoli și orice vin alb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista