Cotlet De Porc Umplut Cu Prune
Coapsa de porc umplută cu Prune ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 188 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, frunze de cimbru, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Umplută Cu Prune, Friptură De Porc Umplută Cu Prune, și Muschi De Porc Umplut Cu Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați orice exces de grăsime din coapse, lăsând deasupra un strat de grăsime de 1/4 inch. Folosiți un cuțit lung, subțire și ascuțit pentru a străpunge o gaură în centrul ambelor capete ale coapsei. Lucrând de la ambele capete, folosiți mânerul unei linguri mari de lemn pentru a forța o cavitate până la centrul coapsei.
Scoateți lingura și împingeți mânerul de mai multe ori, lărgind cavitatea. Lucrând cu câteva prune, împingeți-le în cavitate cu degetele și mânerul lingurii. Lucrați de la ambele capete până când cavitatea este umplută de la capăt la capăt.
Puneți usturoiul, 1/2 linguriță. sare, suc de lămâie și cimbru pe o tăietură. Se toacă într-o pastă. Frecați pasta peste tot coapsele umplute, așezați grăsimea în sus într-o tigaie și turnați 1/2 cană de apă în jur. Prăjiți timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.continuați să prăjiți, adăugând apă în tigaie, dacă este necesar, pentru a preveni arderea, până când un termometru pentru carne introdus în centrul cărnii citește145, 40 până la 50 de minute.
Scoateți pe o placă de tăiat și acoperiți ușor cu folie.
Degresați grăsimea din sucuri în tigaie și puneți tigaia peste 2 arzătoare pe aragaz la foc mediu.
Se toarnă bulion și se aduce la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite pe fundul tigaiei. Se fierbe până se reduce cu aproximativ jumătate și se îngroașă ușor, 5 până la 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Feliați friptura și serviți cald cu sucuri de tigaie.