Cotlet De Porc Umplut Cu Mere-Salvie

Cotlet De Porc Umplut Cu Mere-Salvie
Cotletele de porc umplute cu mere-salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de salvie, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Umplut Cu Salvie De Mere, Cotlet De Porc Cu Mere Și Salvie, și Cotlet de porc cu umplutură de mere-salvie.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente și sotati 10 minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați amestecul de umplutură și bulionul; se amestecă până când lichidul este absorbit. Se amestecă salvie, 2 linguri pătrunjel tocat, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru și piper roșu măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Piper NegruPiper Negru
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
SareSare
4
Lăsați să stea 20 de minute.
5
Tăiați excesul de grăsime din fiecare cotlet de porc și tăiați o fantă în 1 parte a fiecărui cotlet pentru a forma un buzunar. Lingura umplutura amestec uniform în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UmpluturăUmplutură
6
Combinați restul de 4 linguri de pătrunjel, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Frecați uniform ambele părți ale cotletelor de porc umplute cu 2 linguri de ulei și întindeți uniform amestecul de pătrunjel peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PătrunjelPătrunjel
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Gătiți cotletele în restul de 2 linguri de ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
9
Adăugați 1 cană de apă pe fundul tăvii pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
10
Coaceți la 375 timp de 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
* 1/2 linguriță frecat salvie poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frecat SalvieFrecat Salvie
14
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit umplutură de ierburi Pepperidge Farm
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
15
Amestecă.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista