Cotletele de porc umplute cu mere-salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de salvie, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Umplut Cu Salvie De Mere, Cotlet De Porc Cu Mere Și Salvie, și Cotlet de porc cu umplutură de mere-salvie.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente și sotati 10 minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați amestecul de umplutură și bulionul; se amestecă până când lichidul este absorbit. Se amestecă salvie, 2 linguri pătrunjel tocat, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru și piper roșu măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Piper Negru
Amestec De Umplutură
Pătrunjel
Bulion
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Sare
4
Lăsați să stea 20 de minute.
5
Tăiați excesul de grăsime din fiecare cotlet de porc și tăiați o fantă în 1 parte a fiecărui cotlet pentru a forma un buzunar. Lingura umplutura amestec uniform în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Umplutură
6
Combinați restul de 4 linguri de pătrunjel, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru. Frecați uniform ambele părți ale cotletelor de porc umplute cu 2 linguri de ulei și întindeți uniform amestecul de pătrunjel peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Cotlet De Porc
Pătrunjel
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
7
Gătiți cotletele în restul de 2 linguri de ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
9
Adăugați 1 cană de apă pe fundul tăvii pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
10
Coaceți la 375 timp de 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
* 1/2 linguriță frecat salvie poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frecat Salvie
14
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit umplutură de ierburi Pepperidge Farm
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.