Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti
Această rețetă face 4 porții cu 298 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, frunze suplimentare de salvie, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Rețetă De Muschi De Porc Umplut Cu Brânză Elvețiană, Filet De Porc Umplut Cu Cireșe Și Bietă Elvețiană Cu Salvie De Cireșe, și Filet De Porc La Grătar Umplut Cu Brânză Elvețiană Și Ananas.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Adăugați cățelele de usturoi zdrobite în uleiul fierbinte și rotiți-le în jurul tigaiei. După un moment, scoateți căței de usturoi și aruncați.
Adăugați ciorba elvețiană și puțină sare și piper. Gatiti amestecand si aruncand continuu pana cand abia se ofileste, aproximativ 4 minute.
Puneți bietul într-o strecurătoare pentru a se scurge. Când se răcește ușor, utilizați un prosop de hârtie pentru a apăsa cât mai multă umiditate posibil. Tăiați bietul și adăugați-l într-un bol de amestecare.Folosind aceeași tigaie, ștergeți fundul și părțile laterale cu un prosop de hârtie și puneți-l la foc mediu. Odată ce tigaia s-a reîncălzit
Adăugați fâșiile de slănină tăiate în tigaie, amestecând ocazional. Odată ce începe să se rumenească, dar nu este încă crocant, îndepărtați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervarea grăsimii de slănină în tigaie încă setată la foc mediu.
Adăugați cuburile de pâine și nucile de pin în tigaie și gătiți dând tigaiei toată atenția până când totul este prăjit și maro auriu. Apoi adăugați pâinea, nucile de pin și slănina răcită și gătită în același castron cu cea elvețiană.
Adăugați roșiile uscate la soare tăiate cubulețe, chiffonada de salvie și un vârf de piper (probabil că sarea nu este necesară, dar verificați). Puneți umplutura deoparte.Sos Chianti
Adăugați vinul roșu, o frunză întreagă de salvie, o crenguță de cimbru și pătrunjel tocat într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până se reduce la o consistență siropoasă. Strecurați ierburile și puneți sosul deoparte.Cartofi
Puneți cartofii roșii, jumătățile de șalotă, crenguța rămasă de cimbru, crenguta de rozmarin și o cantitate bună de sare într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ingredientele cu 2 inci. Aduceți oala la fiert și gătiți aproximativ 10 minute. Cartofii ar trebui să fie fierți, dar totuși destul de Fermi.
Scurgeți cartofii și apoi scufundați-i în apă rece. Puneți deoparte în apa rece în timp ce pregătiți carnea de porc.Carne de porc
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. lucrând cu un cotlet de porc la un moment dat, așezați unul pe el partea de la S în fața dvs. și introduceți vârful cuțitului în centru tăind un buzunar în cotlet. Asigurați-vă că lăsați 3 părți intacte. Se condimentează interiorul cu sare și piper și se umple cavitatea acestuia cu aproximativ o cantitate de umplutură de bietă. Apăsați carnea închisă în jurul amestecului, apăsând pentru a distribui uniform umplutura.
Așezați din nou cotletul plat și acoperiți cu patru sau 5 frunze întregi de salvie. Înfășurați carnea de porc cu 2 fâșii de slănină crudă, acoperind frunzele de salvie și înfășurând slănina în jurul cotletului ușor suprapus. Asigurați-vă că închideți complet umplutura. Folosiți scobitori pentru a fixa capetele feliilor de slănină. Continuați până când ambele cotlete sunt umplute și înfășurate.Găsiți o tigaie cu laturile puțin adânci (cum ar fi o tigaie din fontă) care este rezistentă la cuptor și suficient de mare pentru a ține atât cotletele, cât și toți cartofii. Folosiți această tigaie pentru a încălzi uleiul vegetal pe un arzător setat la mediu.
Așezați cotletele în tigaie într-un singur strat; gatiti 6-8 minute, rotind dupa cum este necesar pentru a asigura o rumenire uniforma a baconului.
Adăugați cartofii în tigaia care înconjoară cotletele. Este ok dacă cartofii acoperă oarecum cotletele. Mutați tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți încă 5-7 minute, până când carnea de porc a atins o temperatură interioară de 140 de grade F pentru mediu rar. Mutați cotletele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească aproximativ 8 minute. Între timp puneți cartofii pe un platou cald de servire.Odată ce carnea de porc s-a odihnit, feliați fiecare cotlet pe o diagonală, peste Bob în felii groase de cm. Topiți cartofii cu carnea de porc feliată și stropiți aproximativ sos de sos Chianti peste cotlet și aruncați Salvia tocată peste platou.
Se servește cald cu sosul rămas trecut la masă.