Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti

Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti
Această rețetă face 4 porții cu 298 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, frunze suplimentare de salvie, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Rețetă De Muschi De Porc Umplut Cu Brânză Elvețiană, Filet De Porc Umplut Cu Cireșe Și Bietă Elvețiană Cu Salvie De Cireșe, și Filet De Porc La Grătar Umplut Cu Brânză Elvețiană Și Ananas.

Instrucțiuni

1
Umplutura
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cățelele de usturoi zdrobite în uleiul fierbinte și rotiți-le în jurul tigaiei. După un moment, scoateți căței de usturoi și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ciorba elvețiană și puțină sare și piper. Gatiti amestecand si aruncand continuu pana cand abia se ofileste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Puneți bietul într-o strecurătoare pentru a se scurge. Când se răcește ușor, utilizați un prosop de hârtie pentru a apăsa cât mai multă umiditate posibil. Tăiați bietul și adăugați-l într-un bol de amestecare.Folosind aceeași tigaie, ștergeți fundul și părțile laterale cu un prosop de hârtie și puneți-l la foc mediu. Odată ce tigaia s-a reîncălzit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați fâșiile de slănină tăiate în tigaie, amestecând ocazional. Odată ce începe să se rumenească, dar nu este încă crocant, îndepărtați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervarea grăsimii de slănină în tigaie încă setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați cuburile de pâine și nucile de pin în tigaie și gătiți dând tigaiei toată atenția până când totul este prăjit și maro auriu. Apoi adăugați pâinea, nucile de pin și slănina răcită și gătită în același castron cu cea elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Chard ElvețianChard Elvețian
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați roșiile uscate la soare tăiate cubulețe, chiffonada de salvie și un vârf de piper (probabil că sarea nu este necesară, dar verificați). Puneți umplutura deoparte.Sos Chianti
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
ChiantiChianti
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați vinul roșu, o frunză întreagă de salvie, o crenguță de cimbru și pătrunjel tocat într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până se reduce la o consistență siropoasă. Strecurați ierburile și puneți sosul deoparte.Cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Puneți cartofii roșii, jumătățile de șalotă, crenguța rămasă de cimbru, crenguta de rozmarin și o cantitate bună de sare într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ingredientele cu 2 inci. Aduceți oala la fiert și gătiți aproximativ 10 minute. Cartofii ar trebui să fie fierți, dar totuși destul de Fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scurgeți cartofii și apoi scufundați-i în apă rece. Puneți deoparte în apa rece în timp ce pregătiți carnea de porc.Carne de porc
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
13
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. lucrând cu un cotlet de porc la un moment dat, așezați unul pe el partea de la S în fața dvs. și introduceți vârful cuțitului în centru tăind un buzunar în cotlet. Asigurați-vă că lăsați 3 părți intacte. Se condimentează interiorul cu sare și piper și se umple cavitatea acestuia cu aproximativ o cantitate de umplutură de bietă. Apăsați carnea închisă în jurul amestecului, apăsând pentru a distribui uniform umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Chard ElvețianChard Elvețian
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Așezați din nou cotletul plat și acoperiți cu patru sau 5 frunze întregi de salvie. Înfășurați carnea de porc cu 2 fâșii de slănină crudă, acoperind frunzele de salvie și înfășurând slănina în jurul cotletului ușor suprapus. Asigurați-vă că închideți complet umplutura. Folosiți scobitori pentru a fixa capetele feliilor de slănină. Continuați până când ambele cotlete sunt umplute și înfășurate.Găsiți o tigaie cu laturile puțin adânci (cum ar fi o tigaie din fontă) care este rezistentă la cuptor și suficient de mare pentru a ține atât cotletele, cât și toți cartofii. Folosiți această tigaie pentru a încălzi uleiul vegetal pe un arzător setat la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Așezați cotletele în tigaie într-un singur strat; gatiti 6-8 minute, rotind dupa cum este necesar pentru a asigura o rumenire uniforma a baconului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Adăugați cartofii în tigaia care înconjoară cotletele. Este ok dacă cartofii acoperă oarecum cotletele. Mutați tigaia în cuptorul preîncălzit și gătiți încă 5-7 minute, până când carnea de porc a atins o temperatură interioară de 140 de grade F pentru mediu rar. Mutați cotletele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească aproximativ 8 minute. Între timp puneți cartofii pe un platou cald de servire.Odată ce carnea de porc s-a odihnit, feliați fiecare cotlet pe o diagonală, peste Bob în felii groase de cm. Topiți cartofii cu carnea de porc feliată și stropiți aproximativ sos de sos Chianti peste cotlet și aruncați Salvia tocată peste platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ChiantiChianti
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Se servește cald cu sosul rămas trecut la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista