Cotlet de porc umplut cu afine și mere

Cotlet de porc umplut cu afine și mere
Cotlet de porc umplute cu afine și mere este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1044 calorii, 75g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Încercați Cotlet de porc umplut cu afine și mere, Cotlet De Porc Umplut Cu Merișor De Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Afine-Pecan Și Piure De Mere-Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și mărul; gatiti si amestecati 5 minute. Amestecați afinele și oțetul balsamic și continuați să gătiți până când mărul și ceapa s-au înmuiat, încă aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi răzuiește amestecul pe o farfurie și dă-l la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
3
Tăiați un buzunar mare în Cotletele de porc folosind un cuțit ascuțit și subțire. Umpleți amestecul de mere răcit în Cotletele de porc și fixați-l cu scobitori, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper după gust și puneți-le în tigaia fierbinte. Gatiti pe fiecare parte pana se rumeneste, aproximativ 3 minute, apoi transferati intr-un vas de copt. Acoperiți cu amestecul de mere rămas și acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 40 de minute în funcție de grosimea cotletelor de porc. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 10 minute mai mult până când amestecul de mere s-a rumenit în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista