Cotlet de porc umplut cu afine și mere
Cotlet de porc umplute cu afine și mere este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1044 calorii, 75g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Încercați Cotlet de porc umplut cu afine și mere, Cotlet De Porc Umplut Cu Merișor De Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Afine-Pecan Și Piure De Mere-Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și mărul; gatiti si amestecati 5 minute. Amestecați afinele și oțetul balsamic și continuați să gătiți până când mărul și ceapa s-au înmuiat, încă aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi răzuiește amestecul pe o farfurie și dă-l la frigider până la rece.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mic de copt.
Tăiați un buzunar mare în Cotletele de porc folosind un cuțit ascuțit și subțire. Umpleți amestecul de mere răcit în Cotletele de porc și fixați-l cu scobitori, dacă este necesar.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper după gust și puneți-le în tigaia fierbinte. Gatiti pe fiecare parte pana se rumeneste, aproximativ 3 minute, apoi transferati intr-un vas de copt. Acoperiți cu amestecul de mere rămas și acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 40 de minute în funcție de grosimea cotletelor de porc. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 10 minute mai mult până când amestecul de mere s-a rumenit în jurul marginilor.