Cotlet De Porc Toscan Fiert
Fiert toscan cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,11 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Încercați Cotlet De Porc Toscan, Carne De Porc În Stil Toscan, și Cotlet de porc fiert cu varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați sarea și piperul uniform peste friptură; lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Prăjiți maro într-un cuptor olandez rezistent la cuptor acoperit cu spray de gătit la foc mediu până se rumenesc pe toate părțile.
Îndepărtați friptura și lăsați-o deoparte.
Se adaugă ceapa în cuptorul olandez și se sotează 3 până la 5 minute.
Întoarceți friptura la cuptorul olandez. Amestecați roșiile, ketchupul, oțetul și zahărul brun.
Se toarnă amestecul de roșii peste friptură.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră. Se amestecă fasolea și se coace, acoperită, încă 45 de minute. Se amestecă fasole și sos; coace, neacoperit, 15 mai multe minute sau până când termometru carne introdus în cea mai groasă porțiune de friptură registre 16
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de feliere. Feliați friptura uniform în 8 cotlete și serviți cu fasole și sos.