Cotlet de porc tigaie este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de granule de bouillon de vită, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Skillet, Cotlet De Porc Skillet, și Cotlet de porc tigaie cu dovlecei.
Instrucțiuni
1
Presărați cotletul de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți carnea de porc în unt timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tarhon Opțional
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, se sotează ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 3/4 cană de apă; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă mierea, muștarul, sosul Worcestershire și bulionul. Aduceți la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 6-10 minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți și păstrați cald.
6
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa rămasă până la neted. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Se servește peste cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.