Cotlet De Porc Sufocat Cajun

Cotlet De Porc Sufocat Cajun
Cajun sufocat cotlete de porc ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, amestec de condimente extra-picant, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Sufocat Cajun, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu amestec de condimente. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie usor. Împingeți ceapa într-o parte a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc în cealaltă parte a tigaiei. Gatiti aproximativ 3 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Capac; gatiti 4 pana la 8 minute sau pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista