Cotlet De Porc Sud-Vest

Cotletele de porc din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 184 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, cotlet de porc, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Sud-Vest, Cotlet De Porc Sud-Vest, și Ww Cotlet De Porc Sud - Vest-4 Puncte..
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit; se pune la foc mare până se încălzește. Apăsați cotletele cu palma pentru a aplatiza ușor; adăugați în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Combinați salsa și sucul de lămâie; se toarnă peste cotlet. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 8 minute sau până se termină cotletele. Dacă doriți, presărați cotletele cu coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.