Cotlet de porc Skillet și umplutură

Cotlet de porc Skillet și umplutură
Cotletele de porc Skillet și umplutura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 407 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, cotlet de porc, amestec de umplutură cu aragaz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tigaie de umplutură și cotlete, Cotlet de porc cu umplutură, și Cotlet de porc BBQ și umplutură.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 Linguri. unt în tigaie mare se lipeasca la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cotletele; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până la fiert (160F).
3
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fasole, apă și restul de 2 linguri. unt la tigaie. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă amestecul de umplutură doar pentru a se umezi. Sus cu cotletele; acoperi. Reduceți căldura la minim. Gatiti 5 min. sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista